Trenutno najjači: Poslije jednog korištenja, ujutru se budite 80 posto boljim vidom!

0
20

Problemi sa vidom su normalna pojava s kojom ljudi imaju stalno problema. Na vaš vid mogu mnogo da utiču vanjski faktori što će značiti da vaš vid može biti mnogo gori svaki dan a sve će to zavisiti od vaših navika.

Kada stavite naočale i počnete ih koristiti onda vam to pomaže kako ne bi imali lošiji vid i naravno omogućava vam da bolje vidite. Ipak kako bi vaš vid savršeno funkcionisao onda vam je potreban pravilan unos raznih vitamina koji će ga ojačati.

Upravo radi tog razloga smo spremili jedan recept čiji sastojci imaju potrebne vitamine za jačanje vašeg vida ali pored i vida će djelovati na vaše zdravlje.

Kako bi ga pripremili, potrebno vam je samo četiri satojka koja ćete lako naći a to vas neće koštati skoro ništa novca. Recept je veoma jednostavan a sada ćemo vas ostaviti da sami pogledate recept a onda ga i napravite kod kuće za čas vremena.

Potrebni sastojci su:

  • Deset kašika meda
  • Tri čehna bijelog luka neke srednje veličine
  • Četiri limuna koja će biti isto srednje veličine
  • 200 gr ulja od lana

Pripremanje lijeka i njegovo korištenje:

Oguliti ćete i očistiti bijeli luk a potom ga i izgnječiti. Kada ste to uradili onda ćete dodati oguljeni limun pa ubaciti za kraj med i ulje. Sve ćete to izmiksati dobro u blenderu a onda i promješati sastojke koje ste izmiksali pomoću drvene kašike.

Važno je da koristite drvenu kašiku kako se ne bi izgubila ljekovita svojstva od ove smjese. Smjesu ste napravili i izmješali a onda ćete ju prebaciti u staklenu teglu koju ćete prebaciti u frižider da odstoji preko noći.

Lijek ćete koristiti prije nego što budete imali obrok a doza će vam biti jedna kašika ali obavezno drvena. Nadamo se da ste razumjeli cijeli postupak pravljenja i korištenja a sada je vrijeme da ga sami testirate i pojačate vaš vid.