Tragedija kakvu Beograd ne pamti: Anja ostala sama na svijetu za samo jednu noć- Cijela porodica joj stradala u požaru (FOTO)

0

U subotu ujutro vatrena stihija je zahvatila jedan dio stambenoga Bloka 28 na Novom Beogradu, a u požaru je nastradalo šest osoba. Došlo je do velike štete na samoj zgradi, pa su mnogi stanari bili primorani da napuste svoje stanove. U crno su zavijene čak tri porodice. Stradao je bračni par od po 40 godina, zatim čovjek u kolicima koji je živio na osmom spratu i odakle je po svemu sudeći i krenuo požar, te tri člana porodice S.

U požaru je stradalo tri člana jedne porodice, majka, otac i sin koji je imao 26 godina, a tragediju je izbjegla njihova kćerka koja je tu noć bila kod svoga momka, ali ka su je komšije obavijestile o požaru odmah je došla na lice mjesta, a jedan od komšija je novinarima rekao i ovo:

” Anja je oko pet sati ujutru već bila sa nama dole, ispred zgrade. Vjerovatno se ranije sklonila kod momka na neko vrijeme zbog čitave situacije sa virusom korona, znate, da se malo izolira od svojih . Nažalost, njenoj porodici nije bilo spasa. Znamo da su uspjeli da izađu iz stana, ali su se, zaista ne znamo zbog čega, ipak, vratili unutra i, najverovatnije, ugušili od ogromnog dima.”

 

Komšije pretpostavljaju da je sin ostao u stanu i da su se zbog njega vratili svi nazad, ali na kraju su svi nastradali. Svi stanari iz toga dijela Beograda ne mogu nikako da dođu sebi, i većina njih je u agoniji, i niko ne može da vjeruje da njihovih komšija koje su još taj dan vidjeli i pričali sa njima, više nema. Sada se svi oni trude da Anji pomognu koliko god mogu, jer je sada pred njom prava borba kako da sve ovo prebrodi i da nastavi sa životom