Totalno ludilo: Lepa Brena ušla u kafić, a onda je nastao totalni haos- Nije znala šta ju je snašlo (VIDEO/FOTO)

0

Jedna od najvećih zvijezda, a ko ne i najveća svih vremena je svakako Lepa Brena, a dokaz za to je i da i danas, nakon  40 godina otkako je na sceni, gdje god da se ona pojavi nastaje pravi haos i veselje, bilo da se tu radi o njenim nastupima ili koncertima, bilo da je u običnoj šetnji nekim gradom, na ljetovanju, zimovanju, ili ako se samo pojavi u nekom kafiću ili u restoranu. I danas, nakon toliko godina karijere ona je i dalje neiscrpna tema za sve medije u regiji, posebno u Srbiji, i slabo da prođe dan a da se u medijima ne pojavi barem jedan tekst ili prilog o njoj.

 

Nakon što je sa porodicom odradila tradicionalni odmor na Maldivima, na kojima nije baš sve bilo krasno i bajno jer je Brena u jednome trenutku, kada joj se sin Stefan nije javljao na telefon, pomislila na najgore, pa je mislila da se istorija ponavlja te da će opet preživjeti iskustvo otmice i otkupa, Brena je ovoga puta odlučila da na par dana zimovanja povede neke svoje dobre prijateljice.

I tako dok je Brena sa prijateljicama sjedila u jednome kafiću, odjednom je oko njih nastao totalni haos. Uvidjevši da u njihovom restoranu sjedi velika balkanska zvijezda Lepa Brena, gazde su istoga trenutka počele da puštaju neke njene pjesme, a kada su krenuli zvukovi muzike, teko je krenuo i haos u restoranu

Svi gosti su odjednom ustali na noge i počeli da pjevaju na sav glas, a sve je to zabilježeno i kamerom, čisto da se vidi da gdje god da se Brena pojavi nastaje totalno ludilo i čisti haos, pa je tako bilo i ovoga puta, a Brena je još jednom pokazala kolika je ona zvijezda na ovim našim prostorima, a i šire.