Totalni haos u Zvezdama Granda: Saša Popović saopštio najnoviju odluku u vezi Granda i stvorio totalno ludilo: Marija i Viki se odmah obračunale sa Snežanom Đurišić- Raspad sistema (FOTO)

0

U Zvezdama Granda, a to znaju svi oni koji ovu muzičku emisiju i takmičenje redovno prate, nikada nije dosadno, a za to se uvijek posebno pobrinu članovi žirija i članovi produkcije, koji svako malo ulaze u neke svađe i konflikte, i tako dižu tenzije, ali i gledanost ove emisije. Pa je tako, prema nekim izvorima, na snimanju zadnje emisije Zvezda Granda došlo do žestokog sukoba između pojedinih članova žirija i produkcije, kada je Saša Popović, kao direktor Granda saopštio da daje Snežani Đurišić veća ovlaštenja nego prije. Nakon toga se digla velika prašina u studiju, a izvor blizak Grandu je otkrio i ovo:

“Sale je od svih članova žirija odabrao baš Snežanu da postane dio “Grand” produkcije i ravnopravno sa njim donosi odluke. Ona je zaposlena u “Grandu” i prima platu. Radi kao muzički urednik “Zvezda Granda” i sada je dobila veća ovlaštenja” – Izvor je dodao da je Saša to saopštio na snimanju zadnje emisije, a prva se u vezi toga pobunila Marija Šerifović, koja je poručila da njene odluke neće niko prekrajati, a posebno ne Snežana, te ako se desi tako nešto da će napustiti emisiju.

I pjevačica Viki Miljković se našla povrijeđenom i uvrijeđenom, te je izjavila da je mislila da su u Zvezdama Granda svi ravnopravni te da svi imaju isto pravo glasa, te da ne razumije čemu sada te privilegije, kada je do sada sve funkcioniralo kako treba. Izvor je još dodao da Snežana nije nikako očekivala ovakve reakcije svojih kolega, ali da se do kraja snimanja Viki ipak smirila, Marija se ponašala kao da se ništa nije ni dogodilo.