TOŠIĆ PRONAĐEN MRTAV: VELIKA FUDBALSKA LEGENDA OSTAVILA IZA SEBE OPROŠTAJNO PISMO. Svi su u šoku, porodica lije suze, nastat će poplava! – Kreacije Portal
Uncategorized

TOŠIĆ PRONAĐEN MRTAV: VELIKA FUDBALSKA LEGENDA OSTAVILA IZA SEBE OPROŠTAJNO PISMO. Svi su u šoku, porodica lije suze, nastat će poplava!

Dejan Tošić iz Žagubice je ostavio iza sebe jedan zaista neizbrisiv trag u fudbalu kada je u pitanju Braničev orkug. On je nešto ranije ove godine odlučio da počini samoubistvo, a to je izvršio vješanjem, pa je tako pronađen u svojoj porodičnoj kući u Suvom Dolu. Njeogovo u tom trenutku već ohlađeno tijelo, pronašli su ukućani negdje iza 14 sati, te je policija o ovom nesretno slučaju odmah obaviještena.

Pored njega su pronašli i njegovo oproštajno pismo gdje je on naveo da je glavno razlog za ovo bio dug koji je imao, jer se nije mogao izboriti sa zelenašima koji su ga svakodnevno proganjali. Prema nezvaničnim podacima, zelenaši su ga proganjali na dnevnoj bazi zbog njegovog velikog duga, a tog su jutra došli do njega. U njihovom prisustvu je bio i sudski izvršitelj pa su mu tako prijetili da će mu zaplijeniti čitavu kuću. Dejana Tošića će svi pamtiti po dugogodišnjem stažu i funkciji delegata zonskog stepena takmičenja u Srbiji, a obnašao je i funkciju člana nekoliko odbora Braničevskog fudbalskog saveza.

Mnogi su ga voljeli, cijenili i poštovali, kako poslovne kolege tako i prijatelji. Obzirom da je odmah prilikom forenzičkog uviđaja bilo utvrđeno da se jasno radilo o samoubistvu vješanjem, nije bilo potrebno daljnje istraživanje, mada je i danas dan ostalo pitanje, šta je sa tim silnom dugom zbog kojeg je sebi oduzeo život.

Oglasi – Advertisement