• Neočekivana posljedica razvoda Tonija Bijelića bilo je njegovo padanje u depresiju, a situaciju je dodatno pogoršalo njegovo javno iskazivanje emocija kroz medije, gdje je istovremeno oplakivao bivšu i kritizirao je.Još u mladosti, a nastavljajući iu zreloj dobi kao uspješan čovjek i otac dvoje inteligentne djece po imenu Marko i Manuela, uvijek je pazio da ne okalja njihov ugled.

Pojedinac porijeklom s Balkana, koji sada živi u Austriji i bavi se biznisom, dosljedno je održavao barijeru između svojih osobnih poteškoća i vanjskog svijeta. Bez obzira na težinu i naizgled nepremostivu prirodu ovih izazova, uspješno ih je savladao uz podršku svojih dragih suputnika, istovremeno pazeći da mediji ostanu podalje od njegova privatnog prebivališta.
Dragana je bila duboko impresionirana njegovom nepokolebljivom predanošću zaštiti svoje porodice i kao rezultat toga ostala je vjerno uz njega kroz nevjerovatna dva i pol desetljeća.

Događaji koji su se odvijali u tom razdoblju ostali su misterij, no pjevačica se na kraju predomislila i odlučila se razvesti. Kružila su nagađanja da je poduzetnik bio nevjeran pop pjevačici, te da su nevjera i prisutnost druge žene bili katalizatori njihovog bračnog kraha. Međutim, kasnije se pokazalo da su te tvrdnje samo nagađanja, a ni to se ne može sa stopostotnom sigurnošću potvrditi.

Nakon razvoda Toni Bijelić nije se trudio promijeniti svoj životni stil, a to je zasad jedina istina. Čak i usred propalog braka i medijskih pomiješanih portreta o njemu, ustrajao je u pronalaženju radosti u životu, baš kao i uvijek.

U nedavnom iskazu ponosa, ponosno je najavio svoje putovanje u Italiju. Dok Dragana marljivo radi na vraćanju izgubljenog kroz svoje nastupe, posebice velikodušne darove koje je dobivala nakon velikih koncerata, on se prepušta svom bogatstvu provodeći ležerne dane na obali.

  • Fotografski dokazi na Instagramu jasno svjedoče njegovim putovanjima na more s društvom, redovitom uživanju u tompusama i kofeinu te očitom uživanju u raznim ekstremnim aktivnostima. Prizor kako grli zmiju na jednoj od fotografija vjerojatno je osvojio njegove obožavatelje, medije i širu javnost.

Zanimljivost prati Draganin odgovor na objave bivšeg supruga na društvenim mrežama, pogotovo ako se uzme u obzir da on nije odlučio ukloniti njihove zajedničke slike sa svog profila, za razliku od nje.

Nasuprot tome, većina njezinih fotografija na Instagramu prikazuje je s pjevačicom i njezinom djecom, dok je na nekima čak i usamljena.

Dostupni podaci služe kao dodatni dokaz kako je poduzetnik neizmjerno ponosan što mu je Dragana partnerica. Samo će vrijeme otkriti je li ju izgubio zbog vlastitih pogrešaka ili je njihova ljubav prirodno nestala.

Preporučujemo