To Se Zove TRANSFORMACIJA: Miljana Kulić Ne Izlazi Iz Teretane I Sada Izgleda Potpuno Drugačije- Sad Je BOMBA (Foto)

0

Jedna od najkontroverznijih i najpopularnijih učesnica reality showa, pogotovo kada je u pitanju Zadruga, svakako je Miljana Kulić, koja je od djevojke koja je uhapšena zbog uznemiravanja i ometanja slavnih postala prava rijaliti zvijezda, bez koje se domaći show program više ne može zamisliti. Produkcija unaprijed zna da je s Miljanom u stvarnosti gledateljstvo zagarantovano. Poznato je da je Miljana prva takmičarka rijalitija koja je ostala u drugom stanju u jednom reality showu, odnosno u Parovima, kako bi čitavu trudnoću dovela do Zadruge, a zamalo nije rodila u samom rijalitiju Zadruzi.

Svog sina imenovala je po vlasniku Pink televizije, Željku, a mali Željko prva je rijaliti beba, barem na ovim prostorima, koja je s nekoliko mjeseci postala dio Zadruge, čak je imala i svoj honorar i posebno mjesto u kući samo za njega. Samo njegova majka i baka mogli su ući u taj posebni prostor, a imao je i posebnu dadilju koja se svo vrijeme brinula o njemu. Ono po čemu je Miljana poznata jeste po tome što je sklona ekscesima, nervnim slomovima i velikim i neuspjelim ljubavima, a nakon što je napustila Zadrugu 3, Miljana je odlučila malo se zabaviti svojim izgledom, jer je bilo očigledno da ima višak kilograma,  pa je otišla u teretanu iz koje sada jedva odlazi.

Tako Miljana, osim fizičkih vježbi, radi i na svom novom imidžu, pa je drastično promijenila izgled, pa je nabacila ekstenzije i na taj način produžila kosu, a sada ima duge pletenice i preko Instagrama je fotografijom iz teretane poručila svom dečku Zoli da će mu roditi djecu.