To joj nikako nije trebalo u životu: Prozivanje Anastasije ju je skupo koštalo, a prijatelj od Cece sa Anastasijom žestoko isprozivao Lunu Đogani (Video)

0
57

Jedan od najpoznatijih frizera u Beogradu je Stevan Radivojević koji sam sebe naziva pravima članom porodice Ražnatović. Upravo radi toga je on dao svoj komentar na sve što se dešavlo u Zadruzi i osvrnuo se na to šta je Luna govorila o svojoj prijašnjoj najboljoj prijateljici Anastasiji Ražnatović, te ju je tada isprozivao kao niko prije.

Stevan je počeo govoriti na temu Lune Đogani da se iskreno nada da će se jedan dan mnogo pokajati radi svega toga što je ona rekla i uradila za Anastasiju Ražnatović. Sve te stvari koje je govorila za nju su bile nekulturne jer je ona osoba koja je mnogo godina boravila u toj porodici i nada se da će se izvinuti radi poštovanja i kulture.

Prisjetit ćemo se da je Luna Đogani govorila dosta puta u kakvom je ona odnosu sa Anastasijom, te je tada iznosila neke stvari o kćerci Cece koje niko ne bi volio ponovo spomenuti, a pored svega toga je rekla da je Anastasija krivac radi toga što se njihovo dugogodišnje prijateljstvo raspalo.

Kako govori, Anastasija je pala pod utjecaj Maše Terzić koja je u to vrijeme bila djevojka Veljka Ražnatovića, a kako Luna priča, Maša je bila ljubomorna na nju i mislila je cijelo vrijeme da će joj oteti Veljka. Cijela stvar se samo dodatno zakomplikovala kada je Anastasija bila u vezi sa bratom Maše Terzić. Šta je tu istina, samo zna Anastasija i Luna, sve to što joj je frizer Stevan rekao možete da pogledate u video zapisu ispod teksta: