TO JE TO- PREKINULA ŠUTNJU I RIJEŠILA DA OBJELODANI SVE O BRAKU PJEVAČICE: Ona Je Bila Svjedok STRAHOTA Koje Je Tanja Trpjela!

0

Posljednjih pola godine se najviše priča o pjevačici Tanji Savić , i njenim problemima koje ima u privatnom životu. Svi znaju da je njen muž Dušan odveo sinove u Australiju , da bi ih navodno zaštitio od korone , ali sada Tanja ne može nikako da dođe do svoje djece , a njen muž joj stalno radi neke smicalice i pravi sve više očajnom.

 

Naime , u jeku javnih svađa i prepirki između Tanje i Dušana je bila i njihova nekadašnja dadilja njihovih sinova , koja je za medije rekla ovo:

„Tanja bez Dušanove saglasnosti nije smjela ništa da uradi. Ugovarao joj je nastupe i vozio ju je na njih. Uvijek je čekao da završi sa tezgom da bi je odvezao kući. Za sve što je trebala da uradi , morala je njega da pita. Govorio joj je čak i šta da obuče kada ide na nastupe. Sjedila je u kući i pazila na djecu , dok je on non stop izlazio. Tanja je bila ta koja je djeci voljela da ispuni sve želje , a Dušan je baš strog.“