TIJANA DAPČEVIĆ SMRŠALA 45 KILOGRAMA, “NE TREBA NIKAKVA DIJETA”: Sada je otkrila svoju tajnu i pomogla hiljadama žena Share

0

Poznata pjevačica Tijana Dapčević je objavila na Instagramu svoju fotografiju i pokazala zategnuto tijelo, novu frizuru i izazvala je pohvale na račun svog izgleda.

Naime, tijana je prvo pokazala svoju novu frizuru, dugu plavu kosu koja je vezana u rep, ali i trbušnjake i uzak struk. Inače Tijana je ranije pričala kako se u trudnoći ugojila 45 kilograma i pred porođaj imala čak nevjerovatnih 115 ilograma.

“Bukvalno sam nosila još jednu sebe iste u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam riješila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, već da promijenim način života. Mi žene imamo nevjerovatnu blokadu u glavi kada se pomene riječ dijet, jer tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smijemo”, rekla je pjevačica tada za domaće medije i otkrila da dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede puretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz određenu salatu.