TEŠKA ISPOVIJEST NAŠE POZNATE TV VODITELJICE DRAGANE KATIĆ- Ujutro prvo hemioterapija, a nakon toga snimanje emisije- A ONDA JE USLIJEDILA TRAGEDIJA (FOTO)

0

Jedna od popularnijih TV voditeljica je Dragana Katić koju mnogi gledaoci obožavaju, te je malo onih koji bi imali šta loše da kažu za nju, ako ih uopšte i ima. Emisije koje je ona vodile su uvijek imale veliku gledanost, a kada je njen privatni život u pitanju, poznato je da je ona majka dva sina, Bojana i Bogdana, ali je manje poznato kroz kakvu je veliku životnu borbu ona prošla.

Ona je otkrila da je u vrijeme dok je radila kao voditeljica u Grand Šou, svako jutro svoju bolesnu majku vodila na hemioterapije, te je nakon toga dolazila na posao. Nikome nije pričala o svojim privatnim problemima, i o tome je sve znao samo Saša Popović koji joj je tada bio šef, ali i veliki prijatelj.

Tada je doživjela tragediju, jer joj je bivši suprug iznenada preminuo, te je na nju palo da završava sve poslove sa tadašnjom suprugom njenog bivšeg, te sa djecom i sa porodicom, a nakon svega je morala da ide na posao i da snima emisije ”Nikada nije kasno” jer je uvijek sebe smatrala velikim profesionalcem, i nije moguće tek tako se ne pojaviti u emisiji koju gledaju milioni gledalaca.