Teodorina majka uzela stvari u svoje ruke i oštro se obratila Rankoviću: Napravit ću ti pakao od života ako ne ostaviš na miru moju kćerku

0
80

Gordana Džehverović, majka pjevačica Teodore Džehverović i bivša učesnica “Zadruge”, riješila je da stane u zaštitu svoje mezimice.

Gordana ne može više sa mirom da gleda i da trpi uvrede koje Predrag Ranković, inače ujak Teodorinog bivšeg dečka Anđela, upućuje prema njenoj kćerci, pa je riješila da zadovoljenje potraži na sudu.

Gordana kaže da nikako ne može da razumije nekoga ko ne podržava ljubav dvoje mladih ljudi i da je ona od samoga početka veze Anđela i njene kćerke podržavala tu vezu. Ona je sigurna da njeno dijete niti jednom nije pred kamerama pokazala neko nevaspitanje i da je to svima smetalo kao trn u oku.
Gordana priznaje da su joj mnogi Teodorini fanovi slali poruke u kojima su ukazivali na uvrede koje je izgovarao Predrag Ranković, a i novine i portali su sve to potvrđivali i mada nije htjela da se miješa u sve to, ipak je odlučila da tuži Rankovića i da pravdu potraži na sudu. Gordana također poručuje Rankoviću da ako nastavi da blati njeno dijete da će mu napraviti pakao od života.


.
Gordana priznaje da lično nema ništa protiv Anđela i da misli da je on divan dečko, ali da je on pod velikim uticajem svoje porodice i da je sasvim jasno da oni utiču i na njegovo ponašanje. Ona smatra da je veza između Teodore i Anđela i pukla jer se njegova porodice previše miješala u sve. Nije joj jasno zašto Anđelova porodica toliko ne voli njenu kćerku i da Teodora svakako nije zaslužila sve ovo što joj rade jer je ona vaspitano dijete, odgajana u liberalnom svjetlu, koja sve ljude poštuje bez obzira na razlike u mišljenjima ili u bilo čemu drugome.