Tamara Glavonjić, influencerica na društvenim mrežama porijeklom iz slikovite zemlje Hrvatske, nedavno je dospjela na naslovnice kada je debitirala u popularnoj televizijskoj rijaliti emisiji “Elita”. Međutim, njen dolazak u emisiju bio je daleko od uobičajenog jer je izazvao vrtlog kontroverzi i skandala u cijeloj industriji zabave. Po ulasku, odmah je izazvala mnoštvo odgovora stanara Bijele kuće, što je rezultiralo pravom kaskadom reakcija.

 

 

 

Tokom ovog konkretnog incidenta, ona je flagrantno zanemarila stroge propise nametnute cijenjenoj “Eliti”. Svaki učesnik rijalitija “Elita” bio je detaljno informisan o pravilima i očekivanjima koja regulišu njihovo ponašanje tokom trajanja emisije. Međutim, žalosno je primijetiti da je Glavonjić, jedan od takmičara, eklatantno zanemario jedno od osnovnih pravila koja su im nametnuta.

 

Čim je ušla unutra, iznijela je informacije iz vanjskog carstva, što je bio težak prekršaj koji je bio strogo zabranjen unutar tih zidova. Ovaj prijestup natjerao je Velikog šefa da brzo donese značajnu presudu, što je rezultiralo velikom kaznom od 10.000 eura Tamari. Zovem se Tamara i trenutno imam 29 godina. Poreklom iz prelijepe Hrvatske, zaposlen sam u Tktoko. Nažalost, nalazim se bez značajne druge osobe, ljubavnika, supružnika, pa čak i značajne količine novca. Sudbina mi je namijenila, ne poznajem otprilike polovinu pojedinaca prisutnih u mom okruženju i marljivo pratim dešavanja danonoćno, od ranih jutarnjih sati do ponoći.

 

 

Uzmimo, na primjer, mladića po imenu Manuel, kojeg se često viđa u Pablovom društvu. Jedna neobična stvar u vezi mene je da patim od alergija, posebno kada je u pitanju prljavština i pogled na neoprano suđe. Budite sigurni, ja sam i više nego sposoban za pospremanje, ali treba napomenuti da vam nisam na raspolaganju isključivo kao čistačica. Ovo su bile Tamarine reči dok je samouvereno ulazila u oblast rijalitija.

Preporučujemo