Tek što je Milici poklonio prsten, Petar Strugar na društvenim mrežama objavio tužnu vijest: Morali su da se rastanu i ovo je njihova posljednja zajednička slika (FOTO)

0

Javnost je u mnogome iznenadila vijest koja se pojavila prije nekoliko sedmica, a po kojoj se saznalo da su poznati glumac Petar Strugar i pjevačica Milica Todorović u ljubavnoj vezi. Neko vrijeme ovaj par nije želio da se oglašava u vezi toga pa je sve na neki način bilo prekriveno nekim velom tajnosti, ali na kraju su oboje uvidjeli da više nema načina da tu svoju vezu kriju pa su i javno objavili da su u vezi, da se vole i da uživaju u trenucima u kojima su zajedno.

Nakon toga se saznalo da su pali i neki skupocjeni pokloni između njih dvoje, pa se spominjao i neki prsten, pa je ostao dojam da se ovaj par u međuvremenu i vjerio. Sve u svemu, za veoma kratko vrijeme njih dvoje su postali jedan od najomiljenijih parova na javnoj sceni, a saznalo se i da ih je spojio, niti manje ni više, nego konj

Izvor blizak ovome paru je otkrio kao se Milica i Petra nisu znali od ranije, te da su se upoznali na krajnje neobičan način. Tako je Milica u jednome trenutku snimala spot za novu pjesmu pa se njen režiser spota dosjetio da konj bude centralna figura u priči, a budući da je Petar bio vlasnik jednoga rasnoga konja, stupili su sa njim u kontakt, i tada je došlo do upoznavanja između njega i Milice i od tada su faktički zajedno.

Ovih dana je Petar otkrio kako je odlučio da proda svoga konja Aresa, a povodom toga je na društvenim mrežama objavio i adekvatnu fotografiju, a ispod koje je Petar napisao: ” Skakali smo u nedjelju i tako se rastali od Aresa. Čestitam novom vlasniku, kupio si opasnu facu. Dugo da vas veseli! ”