TEK SADA IMA DA NASTANE HAOS- Saznalo se ko je smjestio Vanji da bude izbačena iz ZVEZDA GRANDA- KLUPKO SE ODMOTAVA

0

Diskvalifikacija takmičarke “Zvezda Granda” Vanje Knežević i dalje je tema broj jedan u domaćim medijima, a saznalo sa da je takmičarka iz tabora Jelene Karleuše proslijedila fotografije Jeleni, koje je Vanja objavila na Instagramu. To znaju i ostali takmičari, pa je u jednom trenutku bio pravi haos među njima, a jedan od takmičara je medijima rekao i ovo:

”Ovo nije prvi put da takmičari namještaju jedni drugima, ali se nikada nije desila ovolika gungula. Vanja možda jeste pogriješila što je podijelila taj stori, ali jako je ružno da je prijavljuju učesnici koji se s njom takmiče. Mi kandidati otprilike znamo ko je to uradio, ali ne želimo da imamo probleme ni sa produkcijom, a ni sa članovima žirija, pa ne govorimo javno o tome. Kada se sve bude završilo, imati ćemo priliku da kažemo i ko je taj koji smješta svojim kolegama”

Na sve to se oglasila i sama Vanja koja je novinarima rekla da je ona završila sa Grandom i da je na tu priču stavila tačku: ” Za mene su “Zvezde Granda” završena priča. Više ne želim da komentarišem ništa što ima veze s tim takmičenjem. Okrenula sam se svojoj karijeri i to je sve o čemu ubuduće želim da govorim u medijima”

Novinari su saznali da je Vanja upravo imala manji problem sa tom takmičarkom koja ju je prijavila pred početak snimanja sporne emisije, a to je saznala i njena mentorica Karleuša, te mnogi smatraju da je to razlog zašto je nastala cijela ova loša situacija i zašto je Jelena na taj način kritizirala Vanju