• Kako prenose srbijanski mediji, poznata srbijanska pjevačica odlučila je voditi svadbu kakva do sada nije viđena u emisiji, a procjenjuje se da će na nju doći do tisuću uzvanika.

Tanja i Muhamed imaju velike planove za važnu proslavu, koja će se vjerojatno održati u nekom prestižnom restoranu. Oni pomno razmatraju i najsitnije zamršenosti jer teže da svaki aspekt bude besprijekoran i da njihovo vjenčanje bude nezaboravna prigoda o kojoj će se godinama pričati po gradu.

Iako točan datum još nije određen, pripreme za događaj su uvelike u tijeku. Prema pouzdanom izvoru koji je upoznat s planovima para, popis uzvanika je u tijeku, a očekuje se da će na njemu biti oko tisuću.

Među pozvanima su i brojni Tanjini kolege, a Mukijeva razgranata mreža iz njegovih globalnih profesionalnih nastojanja osigurava značajan broj gostiju. Izvor je dalje otkrio da je pilot posebno usredotočen na osiguravanje zadovoljstva svoje voljene partnerice, koja ima delikatniji karakter.

Prema pisanju Vijesti, Muki ne štedi kada je Tanja u pitanju, jer je odlučan da ispuni sve njene svadbene želje. Pokazuje veliku pažnju u njihovom odnosu, koji karakterizira jak temelj ljubavi, poštovanja i povjerenja. Iako je 11 godina starija od Mukija, Tanja čvrsto vjeruje da će njihova ljubav opstati.

Riječ je o Tanji Savić, rođenoj 20. marta 1985. u Radincu, SR Srbija, koja je bila dio Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, poznate i kao SFRJ.
Tanja Savić,  pop-folk pjevačica podrijetlom iz Srbije, aktivno se bavi muzičkom  industrijom od 2004. godine. Budući da je u svom žanru pretežno pop-folk, afirmaciju je stekla kroz suradnju s izdavačkom kućom grand production.

Tanja Savić postala je poznata nakon što je osvojila treće mjesto u talent showu Zvezde Granda 2004. U medijima se spekuliralo o njezinom romskom podrijetlu, iako je odlučila to ne otkriti. ovu informaciju kako ne bi razočarala svoje obožavatelje i njihova uvjerenja. Na Grand Festivalu postigla je izvanredan uspjeh osiguravši drugo mjesto u dva navrata i jednom četvrto mjesto.

Preporučujemo