Tanja je imala 100 kila, GUŠILA SE U SALU! EVO čime je zamenila ćevape i slaninu i postigla OVAJ IZGLED pijući OVO! (NEVEROVATNO)

0

Problem broj 1 u današnje vrijeme je svakako pretilost koja pogađa i djecu od 10-15 godina,a kamoli stariju populaciju. Sve je to uzrokovano brzim tempom života, kao i stalnim sjedenjem za kompjuterom, video igricama i ostalim bespotrebnim stvarima. Ako na to dodamo da se kuhana jela gotovo nikako ne praktikuju u porodicama onda dovodimo do brze, masne i negativne ishrane koja donosi to, da su ljudi sve deblji i deblji.Nije problem samo ružan izgled, nego i samo zdravlje, starada vam prvo srce, kičma, zglobovi kao i ostali organi. Od silne masnoće strada vam i jetra koja je glavni prečistač vašeg probavnog sistema. Danas vam donosimo priču jedne mlade žene koja je bila živa katastrofa, jela je sve što joj se nalazilo na putu, i jednostavno nije imala mjere za obrocima. Jela je i po 5 puta na dan, a najmanje 2 obroka dnevno su bila i više nego nezdrava. 

Tanja je vjerovali ili ne samo 20 dana pila obični đus, i krenula je samo da se topi. Imala je strašnu psihičku krizu zbog hrane, ali nije odustala od svog konačnog cilja. Tanja Milanović je nakon trećeg porođaja imala rekordnih 100 kila, nije se više ni mogla kretati od silnog sala i težine, leđa su je bolila sve više i više. Kaže da je bila netolerantna prema svome tijelu, ustajala je ujutro i jela sve što nađe u frižideru. Kada je došla na 106 kila, rekla je stop. Naišla je na jednostavnu đus dijetu, i ona danas ima 76 kila, vjerovali vi ili ne. Vaša mišljenja o svemu?