TANJA IMA DA PUKNE OD MUKE- DUŠAN VIŠE NE ŽELI DA ŠUTI! OTKRIO VELIKU TAJNU O TANJI SAVIĆ: “Evo Zašto Djeca Ne Žele Da Joj Se Vrate”

0

Pjevačica Tanja Savić , je posljednjih mjeseci u centru interesovanja javnosti , zbog svog privatnog života , i zbog njenog prepucavanja sa mužem , koji je odveo njihove sinove u Australiju , a Tanja sada ne može do njih zbog pandemije korona virusa , a Dušan joj ne dozvoljava bilo kakav kontakt sa sinovima.

 

Tanja svo vrijeme govori kako je Dušan djecu odveo bez njenog pristanka , a on to negira. Tanja je čak prijavila svog supruga policiji , a tada je reagiralo i Ministarstvo vanjskih poslova , jer Dušan ima australijsko državljanstvo , kao i njihovi sinovi.

Sada se u medijima oglasio i Dušan Jovančević ,koji je u jednoj emisiji iznio mnoge detalje iz njihovog života, te je rekao kako je Tanja do sada samo pričala laži. Dušan je dodao kako je Tanja svo vrijeme tukla njihove sinove , te kako su oni sa modricama išli u školu. Rekao je da on sinove nije odveo u Australiju na prevaru , i da je Tanja itekako znala za to , ali da je ona zbog karijere odbila da ide s njima. On smatra da Tanja vjerovatno ima neki neotkriveni psihički poremećaj , kao i da njegovi sinovi nisu baš željni da dođu kod majke u Srbiju.