Takmičarki iz Bosne pozlilo na sceni u Zvezdama Granda: Žiri je ODMAH skočio na noge, OVO NISU OČEKIVALI – ŠTA JOJ SE DESILO!

0

Do sada smo imali priliku da vidimo razna dešavanja u toku takmičenja Zvezda Granda, ali ovo je uspaničilo sve, a dok su članovi žirija odmah pritisnuli panik taster. Kako možete da vidite u samom naslovu takmičarka je iz Bosne i Hercegovine, Lejla Milkunić koja ima 19 godina. Ona je stala na sceni i počela da peva Cecinu pesmu ali joj je nakon nekoliko sekundi pozlilo, oni su to primetili i pritisnuli su panik taster.

Odmah je voditeljka Sanja Kužet došla do uplašene devojke i dala joj da se napije vode. Članovi žirija su videli koliko se ona uplašila, koliku je tremu mala, a ona je odmah su to komentarisali javno uz pitanje “mila šta se desilo, jesi li dobro”, svi su bili blagi i spremni da joj pruže pomoć. Ceca je rekla da treba dati devojci još jednu priliku, a kada je devojka počela da peva ponovno, Ceca je uzela mikrofon i podržala je, a mi smo videli da je Lejla sa osmehom i zadovoljna napustila scenu.