Takmičarka Zvezda Granda stala na scenu i domah dobila panik taster: Karleuša otkrila ko je ona, Darko Lazić nije mogao da povjeruje šta se dešava: Morao reagovati! – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Takmičarka Zvezda Granda stala na scenu i domah dobila panik taster: Karleuša otkrila ko je ona, Darko Lazić nije mogao da povjeruje šta se dešava: Morao reagovati!

Takmičarka Nikolina Milosavljević koja dolazi iz Prokuplja je napravila pravi mali dar mar na sceni Zvezda Granda sa svojim nastupom. Ona ima inače 19 godina, a na nastup u Grandu došla je u pratnji svojih roditelja, te brata i dečka, a za svoj nastup je odabrala pjesmu Nine Badrić ”Rekao si” i od Maje Odžaklijevske ” Srećo reci”

Dok je pjevala svoju prvu stvar žiri nije imao reakciju, a na samome početku druge pjesme Nikolina je dobila panik taster. Takmičarka naravno nije bila zadovoljna sa svime time što se desilo, pa je tražila objašnjenje za odluku žirija, jer je, kako je rekla, od prošle sezone mnogo vježbala, i smatra da je zaslužila da ode u drugi krug, da bi joj na to Marija rekla:

”Kako da pričam sa tobom na tu temu?  Ne mislim da te uvrijedim. Da li ti znaš kakva je pjevačica Nina Badrić iako ova pjesma koju si izabrala spada u njene lakše pjesme. Odabir pjesama je loš, trebalo je da uzmeš nešto lakše, jednostavnije, interesantnije.” David se na to nadovezao da Maja ujeda za nogu kada pjeva ovu pjesmu koju je ona odabrala, a Jelena ju je upitala da li stvarno smatra da će bolje odraditi posao ako ode u drugi krug, jer po Jeleni, takmičarka nema života i mnogo je dosadna, na šta je Nikolina vrisnula ”Pa nauči me da ne budem dosadna ”

Nakon kraće rasprave, Saša Popović je takmičarki dozvolio da otpjeva i drugu pjesmu, a onda je i Jelena stala kraj nje na scenu i svo vrijeme joj vrištala na uho kako treba da da sve od sebe i da nema posla, ako se dupe ne oznoji i ako se ne umre muški na sceni.

Na kraju ju je uzeo Darko Lazić pod mentorsku palicu koji je u posljednjoj emitivnoj emisiji bio posebni član žirija.

Oglasi – Advertisement