Takmičaraka Zvezda Granda samo što je stala na scenu dobila od žirija panik taster: Karleuša je izvrijeđala na mrtvo ime, a Popović odmah reagovao (FOTO)

0

Zvezde Granda se polako ali sigurno približavaju svome drugome krugu takmičara, a u prvome krugu se kao takmičarka predstavila i Ivana Ugrinović koja je za svoj nastup odabrala pjesme “Ja nisam prva ni poslednja” Snežane Babić Sneki i “Boginja” Milice Pavlović.. Žiriju se veoma brzo nije dopalo njeno pjevanje, pa je izglasao panik taster na šta je Saša Popović odmah odgovorio sa antipanik tasterom.

Nakon toga prva je komentirala Jelena koja je rekla da je Ivana imala izvođenje kao iz pakla, a slično je govorila i dok je takmičarka izvodila svoju drugu pjesmu, a konverzacija između Jelene i takmičarke je išla ovako:

-Ti si ona djevojka iz publike! Ti tako i zvučiš djevojko, treba da se vratiš u publiku, poručila je Jelena takmičarki.
-Zašto tako mislite? – pitala je Ivana.
-Ti nisi za ovaj posao, nemaš pojma da pjevaš. Usiljeno ponašanje na sceni, afektiraš, kao neka igračica u pokušaju. Ti treba da se vratiš u publiku jer djeluješ kao neko iz publike – na to je Popović dodao da je Ivana u zadnje dvije godine bila puno bolja, dok je njen bivši mentor Đorđe David rekao kako je očito da je Ivana itekako pogriješila sa odabirom pjesama, te da sada izgleda kao da se pokvarila i da uopšte nije napredovala, dok je Viki pohvalila njen trud, rekavši joj da svako nekada pogriješi u repertoaru

Ivana je nakon toga rekla kako zna da sigurno nije najgora od takmičara a tada je ppublika počela da navija da Ivanu preružne Saša Matić koji je na navijanje publike i na molbu Viki odlučio da bude Ivanin mentor