Tajna Njemačkog giganta napokon razotkrivena – nikada ne biste rekli da će ovo pronaći u sjedištu Mercedesa (Video)

0
95

Sigurno svi ljubitelji auta znaju kakvo je auto mercedes, a ako se imalo razumiju onda će shvatiti prave kvalitete ovog auta. To je jedna veoma poznata marka auta koja je u svakom kraju svijeta hvaljena na sve načine.

Mercedes S klase je sigurno jedan od najboljih klasa auta, a on čak i važi za njabolji tehnološki primjer, te je jedan dio od njemačke industrije zbog kojeg su dobili samo još više fanova.

Kada se jedno takvo auto proizvodi, onda se veoma dobro pazi na detalje i ništa ne smije da se propusti jer žele da naprave auto najbolje što mogu i da svi kupci budu zadovoljni, te da ponovo dođu kupiti auto.

O mercedesu se samo šire pozitivne glasine kojima nema kraja, a pošto je sve organizovano tokom proizvodnje, onda se i čak i pazi na sjedišta o kojima ćemo vam danas pričati.

Tako se čak samo jedno sjedište od mercedesa sastoji od par hiljada sitnih detalja što je jedna veoma zanimljiva stvar kada se pogledaju svi detalji i kada pogledate radi čega mercedes ima veću cijenu.

Primjetiti ćete da mercedes ima sigurno najkomplikovanija sjedišta koja donose neke od najboljih tehnoloških napredaka. Zadni redizajn od Mercedessa je popravio svaki nedostatak kojeg su imali.

Zbog toga su i sjedišta postala dio njihovog sistema ECC, što je sistem koji zapravo popravlja raspoloženje vozača pošto sva sjedišta imaju grijanja i hralđenje, a to se mora upravljati pomoću elektronike.

Sjedišta su nevjerovatno komforna i unutra se nalazi mnogo elemenata koji su aktivni i pasivni, a sada ćemo vam ostaviti jedan video zapis koji trebate pogledati kako bi vidjeli šta se nalazi u sjedištu od ovog auta.