SVO VRIJEME JE TIHO PATIO ZA GOCOM ŠAULIĆ- Bio je prijatelj sa Šabanom, pio je sa njim, dolazio mu u kuću- POSLIJE TRI GODINE OD SMRTI PJEVAČA ŽELI DA ZAPROSI NJEGOVU UDOVICU (FOTO)

0

Poznato je da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić izgubio svoj život 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Njemačko. Prema pisanju nekih medija u Srbiji, Goca Šaulić je postala, navodno, predmetom interesovanja jednog inspektora, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. Goca je ovome inspektoru bila samo tiha patnja, a sada, kada je od Šabanove smrti prošlo neko izvjesno vrijeme, ovaj, za sada anonimni inspektor pokušava sve da Gocu obori sa nogu:

” I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cijenili kao prijatelja” – kaže dobro upućen izvor i dodaje:” Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svjestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi’‘ – priča o inspektorovim željama izvor.

Kako trenutno stvari stoje, ako je suditi po ovim pričama, emotivni status i život Goce Šaulić bi mogao veoma brzo da dobije jedan novi i ne baš očekivani epilog