Svjesno puštam svoga muža da bude sa svojim ljubavnicama- Kada bi on znao šta je svaku večer radim, ŠOKIRAO BI SE (FOTO)

0

Ova Britanka podijelila je sa mnogim korisnicima društvenih mreža da postoji nešto što ona već neko duže vrijeme krije od svoga muža, te da nema namjeru da mu prizna istinu: ” Ja najviše volim da gledam svog muža dok vodi ljubav s drugim ženama. I samo jedna stvar me uzbuđuje više od toga, a to je kada se noću iskradem i odem kod njegovog prijatelja, a onda imamo nezaboravan seks.”

Dalje u svojoj ispovijesti ova žena otkriva i ove stvari: ” Njegov prijatelj živi dvije kuće od nas i mi smo u ovoj vezi već dvije godine. Ne želim svom mužu da priznam da svaku večer idem kod njega, jer mene uzbuđuje kada znam da on ništa ne zna i da sve vreme bezbrižno spava u svom krevetu” – objašnjava ona i nastavlja: ” Zbog toga nam se rijetko dešava da nam bude dosadno u krevetu, stalno otkrivamo nešto novo, a ja uvijek imam želju da zadovoljim i svog muža. Nekada smo bili svingerski par i to je unaprijedilo naš život jer smo upoznali mnogo sretnih parova sa kojima smo vodili ljubav.”

Na kraju je ova interesantna žena svoju priču završila na ovaj način: ” Oduvijek nam je bilo važno da zadovoljimo i druge, a ne samo sebe. Međutim, od kada se prijatelj mog muža doselio blizu nas, ja uživam u tome da se svaku večer iskradem kod njega kada muž legne da spava”