Svijet zgrožen onime što su Darko Lazić i Cobi napravili u Cirihu, kada su urinirali po aerodromu: I ove srpske zvijezde su urinirale i vršile nuždu na javnim mjestima, bez imalo blama, bahato i prostački (FOTO/VIDEO)

0

Cijela regija, ali i cijeli svijet još uvijek bruji o sramnom ponašanju Repera Cobija na aerodromu u Cirihu, dok mu je društvo pravio folker Darko Lazić, kada je Cobi Urinirao nasred aerodroma, a Laziće je sve to snimao, i smijao se. Švicarski mediji su najoštrije osudili ovakvo ponašanje estradnjaka i sve su to okarakterisali kao nedostatak kućnoga odgoja i nekulture, a s obzirom da obojica dolaze i Srbije, oni su i svoju zemlju predstavili na najgori mogući način, kao bahate i nekulturne ljude. Ali njih dvojica nisu jedini od poznatih ličnosti iz Srbije koji vole da vrše nuždu vani i na javnim mjestima.

Nekadašnja učesnica Velikoga Brata Stefani Barić je skinula gaće nasred ulice , pored kola i izvršila nuždu. Još se i slikala dok to radi i bez ikakvoga blama tu svoju sliku stavila kao profilnu na društvenim mrežama.

I kontroverzni učesnik rijalitija Dejan Stanković je imao istu avanturu kada ga je potjerala velika nužda usred Košutnjaka, pa je odlučio da se rastereti iza jednog drveta, a onda se na kraju obrisao sa lišćem

Miljana Kulić, rijaliti učesnica Parova i Zadruge, ne tako davno je obavila nuždu pored kontejnera, nasred auto puta Beograd- Niš.

I rediteljki Jeleni Golubović nije strano da se olakša bilo gdje kada joj prigusti, pa je tako pred kamerama Farme svukla svoje gaće i olakšala se na mjestu u dvorištu gdje su inače farmeri prije toga svakodnevno jeli i pili

I pjevačica Marina Perazić je isto tako, mada je znala da je kamere snimaju, umjesto u poljski WC čučnula pored WC-a i izvršila nuždu, a samo podsjećanja radi za sve one koji znaju ili ne znaju, prema Zakonu o javnom redu i miru, uriniranje na javnome mejstu je kažnjivo, a kazna je u Srbiji 5 hiljada dinara, a ukoliko policijska patrola uhvati nekoga u ovoj radnji, počinilac može da dobije kaznu i do 20 hiljada dinara.