Svi znate Jovanu Joksimović, a evo kako izgleda njena jetrva, supruga Željkovog brata: Svima zastaje dah od njenog izgleda, da li je ljepša od Jovane (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Svi znate Jovanu Joksimović, a evo kako izgleda njena jetrva, supruga Željkovog brata: Svima zastaje dah od njenog izgleda, da li je ljepša od Jovane (FOTO)

Saša Joksimović osim što je poznat kao brat popularnog pjevača Željka Joksimovića je poznat i kao srpski glumac. On je već 11 godina u braku sa svojom suprugom Nevenom Joksimović koja je inače producentkinja i njih dvoje zajedno imaju i sina Iliju. Njihova veza je počela još dok su išli u srednju školu, a danas o sebi i svojoj vezi sa Nevenom Saša kaže ovo:

” Da sam sad slobodan momak, ne znam na koji način bih tražio djevojku. Nevena i ja smo iz generacije koja se muvala u Slobino vrijeme, kad se još vjerovalo u ljubav i nije bilo silikona, starleta i rijalitija, kao ni Fejsbuka i Instagrama. Vjenčali smo se na ljeto, i bilo je toliko lijepo da smo se dogovorili da na svakih deset godina pravimo svadbu ”

Sa druge strane Nevena je istakla da u ljubavnom odnosu i u vezi je najbitnije poštovanje te da bez njega ne možete sa nekim ni kafu popiti, a kamoli živjeti i zasnivati porodicu. Bitno je, po Neveni, da vam sve što radite sa partnerom bude zanimljivo, da veza ne ulazi u kolotečinu, te da ona i Saša mogu biti 20 dana negdje zatvoreni i odsječeni od svijeta , ali da im niti jednoga trenutka ne bi bilo dosadno.

Na sve to Saša je dodao da mu je veoma drago da se on i njegova supruga ne bave istim zanimanjem, jer kako on kaže:

”Da biste se bavili glumom, morate biti malo i ludi. Iz tog razloga znam da nikad ne bih mogao da budem s glumicom – ti lud, ona luda, i na kraju završite u ludnici. A producent je, dok ne poludi, odličan za brak. Jer, Nevena će nas sigurno izdržavati u budućnosti, moliti ću je da mi nalazi uloge. Iako je već sad uspješna, nadam se da će postati još uspješnija”. A kako izgleda prelijepa Nevena možete da vidite na fotografijama koje smo podijelili sa vama

 

Oglasi – Advertisement