SVI ZNAMO KOLIKO JE BELI LUK ZDRAV, ali OVO do sada nismo znali! Voda od belog luka prav prava ČUDA U ORGANIZMU…OVO JE RECEPT!

0

 

Potrebno je da uzmete nekoliko čehni belog luka i da očisteti i prepolovite. Također, pripremite litar vode, pa otprilike možete staviti osam čehni belog luka. Operite, očistite, prepolovite i stavite u tu vodu. Ono što bi bilo dobro jeste da tu vodu stavite u teglu, pa teglu da zatvorite i ostavite u frižider na sat vremena pre upotrebe.

Konzumirate ovako: Pomešate 1/4 ove vode sa jednom šoljom obične vode, pa tri dana po tri puta dnevno ovaj lek. Četvrti dan napravite novu dozu, koju ćete opet da koristite naredna tri dana. Zatim napravite pauzu, a ovu vodu uvek držite u frižideru.

Iako je beli luk jako zdrav postoje i neka stanja u kojima se ne bi trebao da koristi. Osobe koje imaju probleme sa crevima ne bi smele da koriste beli luk jer je težak za varenje. Također., se ne preporučuje da se konzumira trudnoći i za vreme dojenja. Potrebno je da se informište da li trebate da konzumirate beli luk, s obzirom na vašu propisanu terapiju.