SVI ZNAJU ZA BREGU A RETKO KO ZNA ZA NJEGOVU DŽENANU: U braku su skoro 30 GODINA i ona mu je rodila 3 ĆERKE! Evo kako izgleda FOTO

0

Poznati pjevač Goran Bregović oženjen je skoro 30 godina sa suprugom Dženanom, ali ona se skoro nikada na pojavljuje u medijima tako da malo ko zna za nju. Njihov brak je mnogo puta bio na testu zbog raznih priča, ali je ipak izdržao.

Njih dvoje imaju tri kćerke, Unu, Lulu i Emu. Brega je uvijek naglašavao da su njihove kćerke ljepotu naslijedile od njhove majke. Mada Dženana nije neko ko voli da se hvali i sama nikada  nije pričala o svojoj ljepoti. “Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica” – rekle je Dženana za Blic.

“Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe – rekao je Brega jednom za medije. On također ima i jednu vanbračnu kćerku, koju je dobio sa Jasenkom iz Sarajeva i ona danas živi u Austriji, udata je i ima djecu.