Svi znaju sina Snežane Đurišić, ali njenu kćerku je malo ko vidio: Kćerka mi je drska i bezobrazna i zna da pjeva – Evo i kako izgleda (FOTO)

0

Popularna pjevačica Snežana Đurišić je poznata po tome da nikada nije htjela da priča ili je to činila vrlo malo, o onome što se pisalo o njenome sinu Marku Gvozdenoviću, o tome da je bio osumnjičen za razbojništvo i za napad, te o njegovom bjekstvu iz bolnice u kojoj se liječio od ovisnosti o alkoholu. Ona je u nekoliko navrata izjavila kako ne opravdava postupke svoga nasljednika, ali da je on u svakom slučaju njeno dijete i da će ona biti uz njega kada je god to potrebno i do kraja života, mada je mnogo bole neke Markove riječi koje je izgovorio, a tiču se nje, te je novinarima rekla i ovo:

” Kako može da me kao majku ne boli? Sudbina je takva. Borimo se, ali šta će od toga biti, to samo gospod bog zna. Ali ja sam neko ko nije za tu zamotanu priču, ali sam za onu da je to moje dijete i samo ja mogu o njemu da pričam, a ne neko drugi. Ne samo da ne bi trebalo nego će dobiti po nosu ako nastavi. Ma kakav da je, on je moje dijete, iako nije dobar. Sve što uradi u životu, kao i svi ljudi, snositi će odgovornost kako to zakoni nalažu. Ali to ne daje za pravo nikom da ga vrijeđa.”

Poslije toga Snežana se osvrnula i na svoje drugo dijete, svoju kćerku Maju, koja živi u Americi, i za koju je rekla da nije fizički kraj nje, ali da je za nju uvijek tu. Maja je udata, i kako Snežana kaže ima divnog supruga i dvoje djece, te je otkrila da i Maja divno pjeva, te da je veoma bezobrazna i drska, baš kao i njena majka, te da si njih dvije zaista dvije divne duše, za razliku od njenoga sina Marka koji je poročan, ali i njega bez obzira na sve voli najviše na svijetu.