SVI ZATEČENI! Miljana Kulić pokazala svog novog dečka: Miksi ga stegla i ne pušta, njegova reakcija je HIT – SVI PRIČAJU O OVOME!

0

Marija Kulić koja je majka Miljane Kulić poznate rijaliti učesnice, one su postale poznate kada je Miljana prvo ušla u rijaliti program po imenu Parovi, pre nekoliko godina, a nakon tog rijaliti programa je prešla na Pink i sezonama bila učesnica Zadruge. Njena majka je bila također, dve sezone učesnica zadruge.

Imali smo svi prilike da pratimo kako se Miljanino mentalno zdravlje pogoršalo, a mnogi krive za to njenu majku koja je stalno ostavlja da bude u rijalitiju. Kao što se moglo videti zatvoren prostor nije lepo utecao na Miljanu, pa je čak izbačena iz pete se zone, poslednje sezone, i ostala je bez novca. Marija je rekla nedavno kako je Miljana sretan i kako je našla novog dečka. Kada su meidji počeli da pišu o toe, miljana se pohvalila sa slikom novog dečka, spekuliše se da se zone Nenad. Marija je rekla da on ima 32 godine i ne zanima ga javni svet, ima svoje firme u Beogradu, privatni biznismen. Miljna i on su kako vidite na ovoj slici jako sretni i bliski