Svi u šoku kako se saznalo da je Đorđe David već tri dana u bolnici: Progovorila i Viki Miljković i otkrila šta se priča između članova žirija Zvezda Granda (FOTO)

0

Ovih dana je u svijetu estrade veoma jako odjeknula vijest da je pjevač i član žirija Đorđe David već tri dana u bolnici jer se nije osjećao niti malo dobro, te da sada čeka test na korona virus da vidi da li je pozitivan ili ne. Svi njegovi fanovi ali i kolege su izrazile zabrinutost zbog ove situacije, a povodom svega se oglasila i Davidova koleginica iz Granda, pjevačica Viki Miljković, koja je istakla da se svo vrijeme trudi da misli pozitivno, jer se ona cijeli život vodi poslovicom- kakve su ti misli, takav ti je i život.

Viki je otkrila da je ona u grupi u kojoj su svi članovi Zvezda Granda, te da se stalno dopisuju i da si daju međusobnu podršku, i da šalju i svome kolegi Đorđu Davidu pozitivnu energiju, te mu žele da što lakše prebrodi ovaj teški period, a ljudima iz medija je otkrila i ovo:

“Šta da vam kažem, sve sam znala. Nama je Đorđe javio još prije 3 dana da je hospitaliziran i da ima upalu pluća. Znamo i da je prebačen u Klinički Centar, te da su ga testirali na koronavirus. Ne želim da dižem frku i paniku, iskreno mislim pozitivno i gajim nadu da nije ono čega se svi plašimo. Hoću da mu šaljem pozitivne misli jer uvijek se vodim našom izrekom – kakve su ti misli, takav ti je život.”

Na kraju je još dodala da iskreno vjeruje da nije ono u šta se sumnja, ali i da će se to saznati veoma brzo, pošto je Đorđe već uradio test na korona virus. Još je i rekla kako njoj samoj izolacija ne pada teško, te da sada ima više vremena da se posveti sebi, kao i svojim najmilijim