SVI U NEVJERICI- ŠOKANTAN GRAFIT OSVANUO NA ULICAMA SELA MORAVAC- Ispred kuće ubijenih Đokića napisano ”PRAVDA ZA PORODICU DŽONIĆ”- Komšije ovo otkrile (FOTO)

0

I dalje ne prestaje istraga i zanimanje javnosti oko ubistva porodice Đokić u selu Moravac kod Aleksinca, a već su se desila i neka hapšenja, a prvi je uhapšen Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, koji se sumnjiči da je neko vrijeme pripremao ovu likvidaciju, da bi nakon toga uhapšene još četiri osobe u Nišu koje je odao Džonić, a u policiju su bili privedeni i Džonićeva supruga kao i njegov mlađi sin.

Nakon toga je u Moravskoj ulici, gdje je stanovala ubijena porodica Đokić osvanuo i grafit koji je ispisan crvenim sprejom na asfaltu: “Pravda za porodicu Džonić”. Pretpostavlja se da se tu misli na ženu i sina uhapšenog Gorana Džonića koji su isto tako bili privedeni u policiju, da bi nakon ispitivanja bili pušteni.

Mještani sela Moravac se uglavnom plaše da pričaju sa ljudima iz medija, ali u nekim neobaveznim razgovorima sumnjaju u neke stvari koje su objavljene po medijima: ” Ako je on to uradio, to nije mogao sam da učini. On da ovjeri revolverom svo troje ljudi pa i Lidiju koju zna od malena, u to ne mogu da povjerujem jer znam čovjeka mnogo godina” – rekao je novinarima jedan od mještana Moravca.