SVI SU SE PITALI KOJE JE PRAVO IME DŽEJA RAMADANOVSKOG: Majka mu je na rođenju dala ime “Džej”, a evo po kome

0

Džej Ramadovski je bio srpski pjevač narodne muzike  , preminuo je u nedjelju 6.decembra u svom stanu na Dorćolu . Za života je napravio zavidnu karijeru , i ostavio je brojne hitove. Džej iz braka sa bivšom suprugom Nadom ima dvije kćerke , Anu i Mariju. Ana je zaručnica pjevača Adila Maksutovića , s kojim ima sina Adrijana.

 

Pjevaču Džeju Ramadovskom , tokom života , mnogi nisu vjerovali da je to zapravo njegovo pravo ime. Međutim , ovo ime mu je zaista dala njegova majka na rođenju. Naime , kako je Džej jednom prilikom ispričao , njegova majka je prije proda čitala stripove i naišla na ime junaka „Džej“ , i tako odlučila svome sinu da da to ime.

Džej Ramadovski je rođen 1965.godine u višečlanoj romskoj porodici u beogradskom naselju Dorćoj. Njegov otac Mazlam bio je oućar , a majka Braija je radila u komunalnom preduzeću. Džej kao dijete je bio problematičan , pa ga je socijalna služba poslala u dom za maloljetnike , međutim Džej je i iz doma bježao. Za sebe je uvijek govorio da nije bio mangup , te da su svi izazovi bili sao snalaženje.