SVI SU PLAKALI OD SMIJEHA- OVO SE MORA VIDJETI- Macine šok grimase dok sluša šta priča Jovana Jeremić postale hit na društvenim mrežama (VIDEO)

0

O voditeljici Jovani Jeremić se u zadnje vrijeme jako puno priča, koja sada na Pink Televiziji vodi jutarnji program, a sa svakim svojim pojavljivanjem podiže prašinu. Poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku i ne libi se reći šta misli, ali i da su njeni stavovi samo njoj jasni. Mnogi čak smatraju da bi bila puno pametnija kada bi svoje mišljenje zadržala za sebe.

Bilo je mnogo interesantnih scena kod nje u studiju, pa je tako ovog puta ugostila poznatog glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu. Njegovo gostovanje izazvalo je mnoge komentare. On je pričao o svojim predstavama a li i o problemima sa poslom kojim se i on i ona bave.

Usljed opuštenog razgovora Jovana je pokrenula priču kako je teško biti voditelj u rijaliti programu, , na šta je Maca počeo da pravi grimase koje su veoma brzo postale pravi hit na društvenim mrežama. Video možete pogledati i sami i sigurno ćete se nasmijati.