SVI SU PALI NA OVOM TESTU, da li ste VI PAMETNIJI?: Sigurni smo da nikad nećete pronaći MEDVEDA na ovoj slici! (FOTO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

SVI SU PALI NA OVOM TESTU, da li ste VI PAMETNIJI?: Sigurni smo da nikad nećete pronaći MEDVEDA na ovoj slici! (FOTO)

Ovakve zagonetke, odnosno mozgalice su vrlo popularne širom svijeta, i dosta često znaju ljude dovesti do ludila, dok pokušavaju da nađu tačne odgovore. U tome zapravo i jeste poenta, otkrivate sami sebe i svoje osobine kroz ovakve testove, i pokazujete sami sebi koliko ste zapravo strpljiva osoba i kakve su vaše sposobnosti. Naime, ovakav test također pokazuje koliko ste otvoreni za nova shvatanja i da li razmišljate izvan okvira, kao kreativac ili umjetnički orjentisana osoba.

Naravno, ako niste još uvijek uspjeli naći medu, sve i da ga ne nađete, nije toliko strašno, jer nisu svi vizuelni tipovi. Međutim, ono što je važno napomenuti jeste da se kroz ovaj test vidi koliko strpljenja imate kao karakter, jer većina ljudi sve što više gleda u sliku, primjeti sve manje detalja i počinje da se gubi. Ne brinite, to se ne dešava samo vama, dešava se skoro svima. Naime, sve što se više trudite da nešto nađete, ono vam sve više izmiče pred očima, gube se detalji i postaje sve teže da se koncentrišete, jer vas dekoncentriše nervoza koju osjećate zbog neuspjeha. Ako ste pak smireni cijelo vrijeme, onda vam nije ni potrebno da nađete medu, vi ste jedna smirena osoba koja je odavno našla unutrašnji mir.

Naravno, mi ćemo vam reći koje je tačno rješenje, ali pokušajte pogledati sliku još jedanput i poslušajte naš savjet: Otvorite um, nemojte tražiti samo očigledne znakove, ponekad se neke stvari mogu naći i u drugim formama i oblicima.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ako još uvijek niste uspjeli, evo odgovora: Naime, medo se nalazi na granama iznad kolibe, providan je, odnosno samo je ocrtan njegov oblik.

Oglasi – Advertisement
Popularno