Svi su je nijemo posmatrali: Rada Manojlović banula u izgledu bez šminke

0
20

Popularna pjevačica Rada Manojlović je banula na jednom od snimanja Grandovih emisija, a tamo je došla bez šminke i onda je uslikana od strane papracija u tom izdanju. Na sebi nije imala nikako šminke, a sada niko ne zna šta bi rekao za ovo. Rada nas baš zna nekada iznenaditi, a onda se ne pojavi sa šminkom.

Navikli smo od nje da je uvijek sređena temeljno i u detalje, pa je zbog toga sada iznenadila javnost kada se pojavila bez šminke. Svi koji su se našli blizu nje su odmah izvadili kamere i fotoaparate kako bi je što prije uhvatili u ovakom izdanju. Možete pogledati ispod kako Rada izgleda bez šminke, a šta bi kažete na ovo.

Ipak, izgleda da nju nije toga sramota nikako jer to nije prvi put da je vidimo nenašminkanu jer je nekada ranije znala objaviti par selfija na društvene mreže i pokazati fanovima kakav je njen izgled kada nema ništa šminke na sebi. Zbog toga smo spremili i tu fotografiju koja je ona sama objavila ponosno i bez imalo srama. Sada kada ste pogledali neke od njenih fotgrafija, šta biste rekli za ovo?

Poznato nam je i da je Rada jedna obična djevojka sa sela koja se ponosi svojim rodnim krajem. Znala je nekoliko puta objaviti fotografiju sa svoga sela koje redovno obilazi i tamo je svi znaju. Ona je samo jedna skromna djevojka koja nije iskvarena, a nije se ništa promijenila od kako je ušla u ovaj luksuzni svijet i svijet estrade gdje svi prave skandale.