SVI SU JE ČULI: Voditeljka ismevala takmičarku zbog kilaže, mislila da je isključen mikrofon, CEO STUDIO SE ORIO – PROPALA U ZEMLJU OD SRAMA (FOTO) – Kreacije Portal
Novo

SVI SU JE ČULI: Voditeljka ismevala takmičarku zbog kilaže, mislila da je isključen mikrofon, CEO STUDIO SE ORIO – PROPALA U ZEMLJU OD SRAMA (FOTO)

Takmičenje Zvezde Granda jedno je od najpopularnijih takmičara na našim prostorima, pogotovo otkako je postalo internacionalno, a većina onih koji doguraju daleko u takmičenju kasnije naprave odlične karijere, dovoljno je samo pogledati Milicu Todorović, Darka Lazića, Aleksandru Mladenović, i ostalu ekipu koja se proslavila nakon takmičenja, a većina njih su pokazatelji da se tu ne mora ni pobijediti da bi postali uspješni, čak što više, veliki broj onih koji su izgubili u finalu kasnije postanu bolji od pobjednika takmičenja.

Naime, iako je bilo vrlo gledano, sada je postalo još gledanije, otkako su članovi žirija postali i mentori kandidatima, što je vrlo zanimljivo, pa sada tako takmičari biraju sa kojim članom žele da rade, ukoliko naravno nije pritisnut jedan taster samo, u slučaju čega mentor zapravo bira kandidata. Interesantno je vidjeti na koji način oni spremaju svoje kandidate, i kako su svi različiti, od stilova pjesama do scenskog nastupa i stila odjeće. Obzirom da sve ulazi u glasanje, pa tako čak i kilaža, mentori vode računa zajedno sa kandidatima o svim tim stvarima.

Naime, do sada je bilo poprilično dosta kandidata, odnosno više kandidatkinja sa viškom kilograma koje su odlično pjevale, ali im je žiri najviše zamjerio upravo njihovu kilažu, jer se preko toga, po njihovom, danas ne može preći i nije dovoljno imati samo dobar glas. Tako je i pjevačica, Azra Mehmedović koja je prelijepa, došla na scenu nakon što se naglo udebljala malo više, a žiri ju je osudio zbog toga, iako je Dara Bubamara uzela u svoj tim. Azra je priznala da je zbog terapije naglo skočila kilaža i da radi na tome, a kad je otišla sa scene, Sanja Kužet je otišla iza scene i misleći da je mikrofon isključen, rekla „Ova mala mi je kao bundevica“, na šta su svi ostali iznenađeni.

Oglasi – Advertisement