Svi su čekali mladu ali mladoženja je bio taj koji je iznenadio svakoga (Video)…

0
12
Svi su čekali mladu ali mladoženja je bio taj koji je iznenadio svakoga (Video)...
Svi su čekali mladu ali mladoženja je bio taj koji je iznenadio svakoga (Video)...

Vjenčanje neke osobe treba da bude dan koji će pamtiti do kraja svog života. Svi se trude oko vjenčanja da ga lijepo pripreme i sve da bude kao iz snova.

Tako je ovaj par tražio neki novi način kako bi svi koji su prisustovali ostali oduševljeni tim vjenčanjem i da bi ostao u svačijem sjećanju. Sigurno ste do sada vidjeli mnogo snimaka koji su vas iznenadili sa vjenčanja a možda ste i prisustovali nekom od takvih zanimljivh vjenčanja.

Ovo je vjenčanje je jedno takvo da će teško izaći iz vašeg sjećanja a zaista je jedna prekrasna stvar koju bi svako poželio na svom vjenčanju.

Kada je vjenčanje počelo i kada mladoženja čekao svoju buduću ženu pred oltarom, tada se desilo iznenađenje. Svi su strpljivo čekali mladu da dođe pred oltar ali mladoženja je imao jedan tajni plan.

Iskoristio je to vrijeme i priliku kako bi uradio jedan veoma lijep gest. To je zapravo bilo pjevanje a desilo se u tom trenutku kada su svi očekivali mladu da izađe.

Taj trenutak je bio divan a kako je on pjevao svojim zaista divnim glasom, mlada je sve više prilazila oltaru. Kada pogledate tu sliku dok on pjeva a ona prilazi oltaru, onda se ne može reći šta je ljepše od toga dvoje.

Vidi se kako je mladoženja ovo odavno planirao a najvjerovatnije je vježbao dugo vremena kako bi otpjevao pjesmu za svoju buduću ženu. Njemu taj trenutak nije sigurno lako pao ali sve je bilo kako treba te je na kraju to izgledalo zaista divno. Zajedno su napravili vjenčanje iz snova a sada pogledajte njihovo vjenčanje.

Sav taj događaj je zabilježen kamerom a možete i da ga pogledate u videu ispod a nadamo se da će vam se svidjeti.Mlada je prilazila oltaru sa ocem a u njenim očima se mogla vidjeti sreća.

Pogledajte ovaj divni gest i vjenčanje: