Svi mu se smijali kad je rekao da ima stan u šahtu: Kad im je pokazao unutrašnjost, ostali su bez riječi (Video) – Kreacije Portal
Zanimljivosti

Svi mu se smijali kad je rekao da ima stan u šahtu: Kad im je pokazao unutrašnjost, ostali su bez riječi (Video)

Kada bi vam netko rekao da ima stan u šahtu kako biste reagirali, ne biste vjerovali? Jedan čovek je to i uradio. Kada je drugima rekao da je sebi napravio stan u šajtu naišao je na podsmijavanje i nevjericu. Nije ga niko shvatao ozbiljno ali kada im je pokazao šta je napravio ostali su u čudu.

Ovaj čovjek je napravio zaista impresivan dom. Na spomen šahta imate svi drukčiju predodžbu u glavi ali je ovo sigurno van onog šo ste mogli i zamisliti. Pogledajte kako izgleda njegov dom, nikada ne biste rekli da je on zapravo u šahtu. Ovo je definitivno nesvakidašnje.

https://www.youtube.com/watch?v=7nplO3XgXVk&feature=emb_logo

I kako vam se dopadaju ove prostorije.. inerestantno je t kako neke osoobe imaju sposbnost da naprave od nečega bezveznog nešto doista impresivno.Često znamo ostai u čudu kada vidimo kakve transformacije ljudi znaju da naprave. Ovakvo nešto defitivino je rijetko ko spreman i u stanju da napravi. Neki ljdui su u stanju da od najčudnijih mjesta nprave mjesto komforno za živjenje baš kao što se ovdje zbilo.

Oglasi – Advertisement