Svi je ogovaraju- Žena Zlatana Ibrahimovića OVAKVA došla na premijeru- Pogledajte izdanje o kom svi pričaju (FOTO)

0

Za Zlatana Ibrahimovića se zna da je jedan od najboljih svjetskih fudbalera u posljednjih desetak godina i više, koji je i dalje aktivan, iako već ima 41 godinu. On sa svojom pojavom, postupcima i izjavu često podiže prašinu u javnosti i privlači pažnju na sebe gdje god da se pojavi, pa je tako bilo i ovoga puta kada se sa svojom 11  godina starijom suprugom Helenom Seger pojavio na premijeri filma ”Asteriks i Obeliks- Srednje kraljevstvo” u kojem i Ibra ima jednu ulogu

Poznato je da je Zlatan do vrha došao tako što je prešao jedan trnoviti put  te je kao dijete bosanskih izbjeglica u Švedskoj zahvaljujući svome radu, trudu i upornosti, postao jedan od najboljih fudbalera na svijetu, a pri tome je stekao i veliko samopouzdanje koje ističe u svakom trenutku. Ipak, on se trudi da svoj privatni i porodični život drži što dalje od očiju javnosti, a sa bivšom manekenkom Helen, koja je od njega starija 11 godina je u braku već 20 godina te njih dvoje imaju i dva sina Maksimilijana i Vincenta.

Zlatan i Helena privlače ogromnu pažnju gdje god se pojave pa je tako bilo i na ovoj premijeri filma u kojem Zlatan glumi negativca rimskog legionara Antivirusa. Ovaj film je imao budžet od 60 miliona eura, te je jedan od skupljih filmova u Francuskoj ikada, a Zlatan se na premijeri filma pojavio u elegantnom skupocjenom crnom svečanom odijelu i sa ostalim glumcima je prošetao crvenim tepihom. I njegova supruga je po mnogima odabrala pravu odjevnu kombinaciju, te su svi govorili o njenoj zlatnoj haljini koja je istakla njenu ljepotu na poseban način. Kao i svaki puta kada se u javnosti pojavi sa Zlatanom, Helena je gledala da se drži po strani te da njen muž bude u centru pažnje, ali sa svojom pojavom, ne postoji šansa da i Helena ne bude primijećena.