Svi ih redovno peremo, ali su nam zubi opet ŽUTI: Sada je otkriven PRAVI RAZLOG! IZBELITE IH NA PRIRODAN I JEDNOSTAVAN NAČIN! (FOTO)

0

 

Danas vam donosimo razlog zašto su vam žuti zubi, iako ih perete redovno. Ovo je pravi razlog, svi mi želimo da imamo lepe i bele zube. Međutim, da bi smo to postigli, bitna je higijena kao i odlazak kod zubara. Čista bela boja zuba je retka, a to trebate da znate.

Kako biste izbelili zube, ne morate da koristite štetne proizvide, a to su proizvodi koji sadrže hemikalije. Dovoljno je da koristite prirodne proizvode, kao što je naprimer voće bogato vitaminom C koji će vam pomoći da izbelite zube.

Samo jedite puno narandži, koristite limun i tako ćete da izbelite svoje zube. Ono što vam je može pomoći jeste da koristite ulje od kokosa, a to je ulje jako zdravo, ima antibakterijsko, antigljivično i antikan cerogeno dejstvo. Nanesite ulje na zube, pa malo promućkajte u ustima i pljunite. Radite to nekoliko dana i primetit ćete značajno poboljšanje Vašu zubi će biti beli nego što su bili.