Svi govorili da je trudna, a sada je Megan pokazala stomak: Višenema nagađanja, a ovo je prava istina

0
45

Vojvotkinja Megan Markl se pridružila princu Hariju, a možemo sada reći i njenom mužu na Royal Ascotu. To je zapravo najvažniji britanski društveni događaj godine, a do sada su Britanci nekoliko puta kritikovali njene odjevne kombinacije zbog toga što je prekršila pravila gdje se ona ne smije pokazati golih ramena, a niti smije nositi mini suknje.

Izgleda da ona sva ta pravila ne shvata ozbiljno, te radi toga je dosta puta osuđuju. Ipak, sada je došlo vrijeme kada je sve to shvatila malo ozbiljnije jer se Megan pojavila ovaj put zakopčana do grla. Imala je na sebi jednu laganu bijelu haljinu sa kragnom i detaljima od čipke koju je ona u struku stegnula sa crnim pojasom, a zašto je to uradila, mi imamo razlog, te ćete sami reći da je logičan.

Razlog svemu tome je zbog toga što su kružile sve te glasine kako je ona trudna, a kako je stavila i stegnula ovaj crni pojas, onda je pokazala da sve te glasine o tome kako je trudna nisu istina. Dala je do znanja svima da su to samo glasine, a da još uvijek ne očekuje prvo dijete.

Haljina na Megan nije bila tako jednostavna kao što se svima činila jer je ona dizajnirana po mjeri od strane jedne modne kuće. Šešir na njoj je bio djelo britanskog klobućara koji se zove Philip Treacy i zaista joj je ova kombinacija prijala. Radi svega toga su Britanski mediji uporedili Megan sa Elizom Doolitlle, djevojkom koju je Audrey Hepburn glumila u filmu My Fair Lady.