Svi govore da Marija voli žene, a evo sa kime je za Valentinovo završila u krevetu: Ljubav je to koja nema granica i od koje se kreveti ljuljaju kao da je zemljotres (FOTO)

0

Prošao je i taj 14. februar, famozni Dan zaljubljenih- Valentinovo, a mnogi zaljubljeni su ga proveli i proslavili onako kako treba. Pada li su pokloni sa svih strana,, ukazivana je veća ili manja pažnja među parovima, a tako je bilo i kod mnogih balkanskih zvijezda sa estrade koji imaju tu sreću da su zaljubljeni i da imaju sa kime da podijele svoju ljubav, radost i sreću.

Mnogi su se zapitali i kako na tom planu stoji popularna pjevačica Marija Šerifović, za koju se već neko vrijeme intenzivno govori kako više preferira žene, pa se i ona putem društvenih mreža oglasila povodom Valentinova, i sa svojom objavom je nasmijala mnoge svoje fanove. Ona je pokazala da je Valentinovo odlučila da obilježi na jedan zaista specifičan, zanimljiv i prije svega originalan način. Na svome Instagram nalogu ona je objavila fotografiju sebe u krevetu, a društvo joj pravi Miki Maus

U nekoliko svojih medijskih istupa u posljednje vrijeme Marija je isticala kako je pod velikim stresom, kako zbog svoje karijere, tako i zbog nastupa i koncerata, ali i zbog svojih obaveza u Zvezdama Granda koje su nekako i najstresnije za nju. Zato ona, zbog čestih stresova i opterećenja voli da se tu i tamo opusti na ovaj način, uz pomoću zanimljivih objava na društvenim mrežama, jer joj to, kako kaže, služi kao svojevrsna terapija i voli da na taj način razveseli svoje fanove.

Sve u svemu, i na ovaj način je Marija pokazala koliko je u stvari jedinstvena, i još uvijek veliko dijete u nekim situacijama.