Svi gledaju u stomačić Megan Markle: Da li je to ono što svi misle da jeste

0
80

Mediji u Britaniji pišu kako je poslije još jednog vjenčanja u kraljevskoj porodici na red došla prinova, a upravo tako su svi gledali u stomačić Megan Markle. Pored toga što su se oni tek uzeli, princ i vojvotkinja Megan su odliči da je vrijeme da odu korak dalje i tako su donijeli odluku da će proširiti svoju porodicu sa još jednim članom.

Mediji iz svijeta navode da je jedan izvor koji je blizak ovom kraljevskom paru rekao da je njihov sadašnji prioritet da imaju djecu. Nastavio je govoriti kako oni žele osnovati porodicu sada i da će se potruditi kako bi to ostvarili što prije mogu. Prije samo nekoliko mjeseci, dok su bili samo zaručeni su posjetili jednu dječju ustanovu gdje se moglo primijetiti da oni imaju veliku želju za djecom. Isto tako su u svome prvom službenom intervjuu bili složni kada su rekli da žele prinovu odmah poslije vjenčanja.

To je zaista lijepo čuti, pogotovo od kraljevskog para, te su oni bili na medenom mjesecu gdje su govorili da bi voljeli otići u Afriku ili Kanadu. Ipak, planovi su im se malo promijenili i kako britanski mediji navode, princ Hari i Megan su se odmarali u romantičnom izdanju iz 13. vijeka u dvorcu Ashford koji se nalazi u Irskoj. Možemo reći i da je to divna prilika da provedu malo vremena sami i da jednostavno uživaju. Svi jedva čekamo da čujemo komentar od princa i njegove supruge na cijelu ovu situaciju, a cijela Britanija bi bila oduševljena kada bi sve ovo oni potvrdili.