Sveštenik SILOVAO pevačicu sa 14 godina, ona progovorila o TRAUMI koja je obeležila! Zorana otkrila sve o Ani i Mrki: “Često idem na Ostrog o molim se” (VIDEO)

0

 

Mediji imaju važnu ulogu u društvu – s jedne strane nam donose najnovije vijesti iz svijeta, ali s druge mogu oblikovati naša mišljenja i stavove.

Pjevačica Zorana Simenović nedavno je intervjuirana povodom izlaska njenog prvog albuma i suradnje s pjevačicom Anom Bekut. Otkrila je detalje poput tko je utjecao na nju i koliko je potrošila na spotove, uključujući i video dueta s Anom Bekut i kako je sve to ispalo. Otkrila je da se Anna nije pojavila na premijeri spota iz osobnih razloga, što je već bilo poznato u medijima, a ona je to poštivala jer je Anna uvijek poštovala nju i njenog supruga.

Pred kraj intervjua joj j postavjeno jako nezgodno pitanje, koje se odnosi na njezinu priču o silovanju svećenika kada je imala četrnaest godina, jednostavno nije pravo pitanje koje treba postaviti slavnoj osobi. Odlučila je to ne komentirati, izbjegavajući potencijalnu dramu i skandal koji bi rado iskoristili i mnogi drugi kolege na njezinoj poziciji.