ŠVERCER CIGARETA BEŽAO SA 150 KM/H: Direktno udario u kiju i ubio mladića, a ZATIM umakao- uhvatilo ga OBEZBJEĐENJE firme

0
462

Užas Esad Fejzović (41) iz Tutina uhapšen je zbog sumnje kako je preticao auto te zakucao se u „kiju“, a kojom je upravljao Nikola Đorđević (28). Đorđević koji je od povreda preminuo na mestu.

Esad Fejzović (41) iz Tutina osumnjičen je da je juče oko 7.30 na Ibarskoj magistrali kod Preljine izazvao direktan sudar bežeći od policije te tako usmrtio vozača Nikolu Đorđevića (28) iz sela Bresnica.
Povređeno je još dvoje ljudi, među kojima je i Nikolin rođak Miljko Đorđević (26)!

Fejzović je automobilom „fijat hroma“, kako se sumnja, švercovao cigarete, pa zbog toga nije stao na znak „stop“, koji mu je pokazao policajac na obilaznici oko Čačka.

U Kulinovačkom polju policija je pokušala da zaustavi „fijat hromu“ beogradskih tablica čisto radi kontrole. Međutim vozač se oglušio o naređenje te dodao je gas. Za njim je krenula i patrola, a pod rotacijama su ga pratili skoro osam kilometara, do kružnog toka u Preljini, međutim on je, vrtoglavom brzinom od skoro 150 na sat, dao se u preticanje i direktno se zakucao u automobil „kija“, koji se propisno kretao svojom trakom iz pravca Kragujevca.

Za nastavak kliknite OVDJE