Svekrva mi je uništila život: Napravila je tačno ono što je trebala da nas rastavi- Stavila mi je nešto u piće kada smo bile same u kući i napravila nešto što ni kriminalcu ne bi palo na pamet (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Svekrva mi je uništila život: Napravila je tačno ono što je trebala da nas rastavi- Stavila mi je nešto u piće kada smo bile same u kući i napravila nešto što ni kriminalcu ne bi palo na pamet (FOTO)

Kada se ova ispovijest žene iz naših krajeva pojavila na društvenim mrežama, a radi se o njenom odnosu sa svekrvom i šta joj je svekrva napravila samo da bi je rastavila od njenog muža, mnogi nisu mogli da povjeruju da neko može da napravi nešto tako nekome drugom, a mnogi su zaključili da svekrva ima um genijalcima, mada ovakve stvari ne bi pale na pamet ni mnogim kriminalcima

”Već godinama moja svekrva pokušava da rastavi mene i supruga. Znam da joj nije odgovaralo to što sam ja dijete iz miješanog braka. Moja majka je Hrvatica a otac mi je Srbin. Vjerujte mi da sam za 5 godina braka preživjela sve i svašta, što od nje što od muža. Znala me je udarati, a poslije nje bi nastavio muž jer je puno pod uticajem svoje majke. Ali mu ne uzimam za veliko zlo, jer znam da je bio pod velikim pritiskom i da često nije ni znao šta radi”.

Sve dok jednoga dana nije doživjela nešto od svekrve što je do tada mogla samo da vidi u nekim filmovima, i nije mogla da povjeruje da je njena svekrva sposobna za tako nešto:

”Znam da je stara majka pokušavala sve samo kako bi me ocrnila u očima svog sina, ali sam se zbog toga još više trudila da budem još bolja snaha, majka i supruga. Bez ikakvog pretjerivanja vam kažem da sam bila najbolja snaha. Ali ni to nije bilo dovoljno. Svekrva me je prošle godine odvela u vikendicu i tamo mi je stavila nešto u kafu koju smo popile zajedno. Brzo sam ostala bez svijesti, a ona je već bila dovela jednoga muškaraca koji joj je pomogao da me skine do gola, te se onda i taj muškarac skinuo te legao kraj mene, a ona je zatim napravila nekoliko fotografija koje me pokazuju u veoma eksplicitnim situacijama.

Dalje ova žena kaže da sada svi samo mogu da pretpostave šta se dalje dešavalo:

” Naravno da je sve to pokazala mom mužu, i tu je bio definitivno kraj. Nisam se čak ni pokušala opravdati, jednostavno sam bila nemoćna. Nit luk jela, nit luk mirisala, a opet kriva. Sa svojim kćerkicama sam se vratila roditeljima, i sada živimo od socijalne pomoći i onog što roditelji zarade tokom sezonskih poslova. Čitav mi se život okrenuo naopako.”

Oglasi – Advertisement