Svekrva i muž mi godinama prigovaraju da sam lijenčina i neradnik: Konačno sam našla pravi posao, u struci, ali se ni njoj, ali ni njemu neće svidjeti način na koji sam dobila posao (FOTO)

0
975

Postoje te urbane legende o odnosu između snajki i svekrvi koji najčešće nisu najbolji i tu se samo gleda ko će koga da zezne i da mu smjesti, te se na sve način pokušava u cijelu priču uvesti i muž, odnosno sin, i veoma je važno koju će on stranu da drži u cijeloj priči. Ako sin drži majčinu stranu onda se dese ovakve priče i ispovijesti , kao što  je priča ove mlade žene, koja je postala viralna na društvenim mrežama, a koja počinje otprilike ovako

”Svekrva i muž mi godinama prigovaraju da sam ljenčina i neradnik. Ustvari sam diplomirana pravnica i nisam željela da se spuštam na niži nivo i radim kojekakve poslove. Međutim morala sam nakon svih ovih godina popustiti i danas sam počela da se obučavam za rad u jednoj poslovnici igara na sreću. Mislim posao ispod svakog nivoa, ali jednostavno sam morala pristati da radim taj posao. Oko podne je došao šef svih poslovnica u gradi i rekao mi da treba da pođem sa njim na teren, da upoznam posao. Nisam mogla ni da pretpostavim o čemo je ustvari riječ, krenula sam sa njim, a ubrzo smo stigli pred jednu stambenu zgradu. Rekao mi je da je tu stan i ako sam stvarno zainteresovana za posao da moram sa njim da se “malo družim” u tom stanu”.

Žena priznaje da joj je u prvi mah bilo neugodno, ali da je i onda shvatila da mora da odredi prioritete u životu, te da se na neki način osveti i mužu i svekrvi što su je uopšte doveli u ovu situaciju pa je nastavila svoju priču ovako:

”Spustio je svoju ruku na moje koljeno, a ja sam tada u sekundi skontala kako da cijelu situaciju okrenem u svoju korist, ipak sam ja diplomirala pravo i to na državnom fakultetu. Rekla sam mu da sam diplomirana pravnica i ako mi može obezbijediti posao na tom nivou obrazovanja, da ću bez problema da sa njim odem u taj famozni stan i to ne jedanput, već koliko god puta to zaželi. Rekao mi je da nije nikakav problem jer uskoro baš treba da prime jednog pravnika, ali da do tada treba da radim u poslovnici”.

Na kraju je napisala da je sa šefom taj dan imala seks, i da su proveli skoro dva sata u stanu, te da sam seks nije bio ništa poseban, ali za nju na kraju jeste, jer će joj obezbijediti posao u struci, a i šef joj je dao 100 eura da se počasti sa nekim poklonom.