SVE ŽENE BRAĆE ĐOKOVIĆ: Novakova prva ljubav srpska Džej Lo, Đorđe šetao megalepotice, o Markovoj aferi brujao svet!

0

Kada pričamo o najboljem teniseru svijta, Novaku Đokoviću, pored njega se u  medijima često spominju i njegovi roditelji Srđan i Dijana, ali o njegovoj braći se jako malo zna. On ima dva mlađa brata Marka i Đorđa, a Đorđe se nedavno pojavio kao direktor Srbija opena koji je održan u Beogradu.

Zbog Novakove popularnosti, marko i Đorđe su često bili povezivani sa raznim djevojkama, ali nije tajna da su sva trojica veliki zavodnici. Danas oni uživaju u ljubavnoj harmoniji sa svojim izabranicama. Mnogi smatraju da je najatraktivniji brat Đorđe koji je u ozbiljnoj vezi sa Saškom Veselinov. Prije ove veze on je mnogo puta bio povezivan sa Teodorom Džehverović, ali se to nikada nije zvanično potvrdilo.

Dorđe je nekada bio pet godina u vezi sa Tijanom Ralić, pa se na društvenim mrežama mogu naći neke njihove fotografije. Ona je studirala u Milanu te je živjela na relaciji Milano-Beograd. Nakon završetka srednje škole bio je u vezi sa kćerkom poznatog fudbalera Vlade Stošića Anastasijom a nakon njihovog raskida ona se preselila u Solun zbog studija.