Sve tetovaže Cecinog sinčine: Veljko pokazao šta sve ima išarano po tijelu, a tu je i ime samo jedne žene- Mnogi ostali u čudu kada su vidjeli koja je žena u pitanju (FOTO)

0

Poznato je da je sin popularne pjevačice Cece Ražnatović- Veljko, osoba koja veoma voli da se eksponira u javnosti i da sa svojim postupcima i sa izjavama podiže prašinu u regiji i privlači pažnju na sebe. Zna se da je Veljko od skora postao i muž, a ako sve bude kako treba, veoma brzo bi trebao da se ostvari i u ulozi oca jer je njegova supruga Bogdana već uveliko u drugom stanju, a zna se i da nosi dječaka za kojeg se već zna da će se zvati Željko, po Veljkovom ocu Arkanu.

Za Veljka se zna da on već neko vrijeme gradi svoju boksersku karijeru, a poznat je i po tome da na društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije sa treninga, pa je tako ovih dana objavio jednu fotografiju koja je privukla veliku pažnju. Veljko je pozirao bez majice i tako pokazao svoje mišićavo i istetovirano tijelo

Mnogi su obratili pažnju na Veljkove tetovaže, pa se tako da primjetiti da Veljko ima istetovirano ime Lidija, a to je učinio u čast Cecine rođene sestre koja se u periodu kada je Arkan nastradao nije odvajala od svoje sestre i koja je Ceci najviše pomagala oko djece u tim godinama, te je i ona znatno doprinijela da Veljko i Anastasija izađu na pravi put. Veljko je u nekoliko navrata isticao kako mu je tetka Lidija Ocokoljić najvažnija žena u njegovom životu, a da je to zaista tako je dokazao i time da je istetovirao njeno ime na tijelu.

Osim te tetovaže, veoma su upečatljive i tetovaže grba Tigrova, kao i tetovaža Gavrila Principa kako puca iz pištolja, kojima Veljko ističe i da je veliki srpski nacionalista